viernes, 23 de enero de 2009

CLUB DE LECTURA: FANS DEL SIMENON.


A partir del dia 12 - 13 de Febrero de 2009, con motivo del aniversario del nacimiento de nuestro aclamado escritor Georges Simenon, comienza la aventura del club de lectura de "FANS DEL SIMENON".


El objetivo de este club radica en "leer" 1 obra al mes de este autor y comentar las experiencias de cada uno adquiridas en la lectura.


Se acepta todo tipo de sugerencias, comentarios y opiniones diversas. Por mi parte introduciré un fragmento de cada obra; del cual, cada uno será libre de ofrecer su opinión.


Para este venidero mes de Febrero, comenzaremos con su primera novela del comisario Maigret: Pietr el Letón (Pietr-le-Letton) (1931)


viernes, 9 de enero de 2009

L'equívoc de Patricia Highsmith

Acabe de llegir una fantàstica novel·la negra titulada "L'equívoc" de la genial Patricia Highsmith. Es tracta d'una obra que recull magnificament tot els ingredients propis de la novel·la negra. Els personatges principals del relat estan tractats i presentats amb tota mena de detalls i amb un gran aprofundiment psicològic en la seua personalitat. Recomane fervorosament a tot aquell que li agrade la novel·la negra aquesta lectura.

jueves, 8 de enero de 2009

Amigos negros de Georges Simenon

La idea d'aquest blog consisteix en introduir comentaris sobre el gènere negre policíac i a més a més alguna qüestió matemàtica. Per tal de començar a entrar en matèria he decidit crear una primera entrada en la que invite a qualsevol aficcionat a la novel·la negra, i en especial a Georges Simenon, a introduir qualsevol comentari sobre aquest.

De tota manera, en el blog farem un intens seguiment sobre tota aquella informació que aparega a la red sobre aquest autor.